Bonaire part 1 - Hoe het begon

Bonaire part 1 - Hoe het begon

Sinds de millenniumbug ben ik een enkele keer ziek geweest en regelmatig op vakantie geweest, maar buiten dat heb ik al die jaren iedere werkdag trouw de gang naar het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid gemaakt. Ik ben zeg maar best wel honkvast.

Ook tot mijn eigen verbazing werd ik plots heel enthousiast toen er begin juni 2018 een tijdelijke vacature bij de Rijksdienst Caribisch Nederland voor een hele leuke klus op een hele leuke locatie voorbij kwam. Na overleg met het thuisfront (wanneer kunnen wij langskomen?) heb ik gesolliciteerd. Via Skype volgde een sollicitatiegesprek. Toen bleek dat ik uitverkoren was om de klus te klaren sloeg het eerdere enthousiasme bij vlagen om in angst, paniek en stress, zeker toen bleek dat ik binnen een week of drie geacht werd op Bonaire aan te treden. Gelukkig bleef het enthousiasme de boventoon voeren, mede dankzij de leuke reacties van Mieke en Terra, van mijn Haagse collega's en van mijn toekomstige Bonairiaanse collega's.

Omdat ik een kei ben in het onderhouden van mijn sociale contacten heb ik besloten mijn belevenissen aan een blog toe te vertrouwen. Leuk als iemand dat leest, maar ook lekker om zo af en toe wat van je af te schrijven lijkt me.